Post by chanleconreto on Feb 4, 2022 9:19:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Башта оборони король ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Башта оборони король IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Башта оборони король 2022 version ▞▞▞
Ще одна гра, на яку потрібно витрачати гроші, щоб перемогти, ці ігри набридли, марна трата часу
Чудово
👍👍👍👍👍
Класса гра
Тяжко.
Мені дуже приємні і мені такі ігри дуже подобаються
Вежа. Король оборони
Останнє оновлення унеможливило запуск
Нудно і багато оновлень, але це не потрібно
Ця гра чарівна, її механіка чудова, весела для всіх, особливо у складний час, велика любов
Boleh lah hilang bosan waktu pkp nie.
більше немає такого нудного рівня!!
Це трохи слабко, я грав краще
Ну, я грав так у 2018 році і пройшов усі етапи. Я просто хочу знову так зіграти.
Це було добре, але зі зброєю був збій
Добре
Занадто важко, навіть на легких рівнях, щоб було приємно грати. Мені вдалося пройти всі рівні до 24 числа. Навіть на легкому, немає можливості завершити його без оплати. Гра має бути чимось, що допомагає добре провести час. Ця гра робить навпаки. Розв’яжіть пекло на жорстких рівнях, я згоден з цим. Але в легкому режимі? Ти божевільний!
Розробник просто перетворився з дурного в жахливо дурного скупого. Оновлення, які коштують вам нирок і є єдиним способом отримати золото, продовжують переточувати той самий рівень вічності. Лицьова долоня.
тільки до 25 рівня? що тепер??
Не так весело
Це нормально, навіть весело. Мало замислювалися над рекламою, предметами, які можна придбати, і особливо постійними оновленнями. Для оновлень... вони починають коштувати тонни (які можна заробити в грі) грошей аж до потреби по-справжньому подрібнювати. Крім того, ви не можете побачити дерева технологій, тому важко зрозуміти, яким шляхом оновлювати. Оновлення навряд чи мають сенс для деяких веж. Крижана вежа з надзвичайно низьким ушкодженням, метою якої є лише уповільнення цілей? Краще витратити 4k золота, щоб підвищити силу атаки на 20%, з 10dmg до 12dmg.
Це добре, але час від часу відстає
Розслабтеся
Це величезний розбій Kingdom Rush. Ідіть пограйте, а потім подивіться, що ви думаєте.👎
Непогана гра, але щоденний бонусний рух
Ідеальний тип гри для захисту веж. На мою власну думку, я б сказав, що це найкраща гра в захисті, яку я грав.
додаток Гарно і добре
Тупо
Круте гра
Ця компанія продає ваш номер телефону іншим особам, які платять їм за цю інформацію. Насолоджуйтесь небажаними дзвінками.
Дуже гарно, але для досягнення пізніх стадій не потрібно особливих навичок, головним чином терпіння/грошей, отже 3***
Доволі цікаво
Дуже захоплююча гра, я дійшов до останнього етапу, на який неможливо не витратити ні цента, хоча холодна вежа марна
привіт, боже мій!!!!,...я люблю цю гру, тому що там є вежа і захист для монстрів....ХАХАХАХ!!!але я не міг сказати, що я люблю цю гру, і я хочу оцінити в ньому 5-100%
коли я граю, я так сильно зосереджуюсь
❤
Досить дратівлива гра, низькі винагороди, повна реклами, дурні персонажі, до сильних.
Вилучено щоденні нагороди, тому тепер неможливо навіть завершити гру, не заплативши за це.
Вам потрібні глибокі кишені або відсутність життя, щоб прогресувати та просуватися. Не в дусі того, якою має бути гра. Видалено та покинуто.
Поки що дійсно весело, без проблем із збоями чи затримками. Я хотів би, щоб реклама повністю зникла. Реклама кожного разу, коли ви запускаєте або перезапускаєте, дратує.
Я так люблю гру Tower Defense......... Я захоплююся такими іграми.......... Спробуйте, це зведе вас з розуму все більше і більше
Забагато реклами, якби реклама не з’являлася після кожного матчу та випадкових разів під час проходження гри, то це була б гідна гра Tower Defense
Тому що ця гра хороша. Мені подобається. Ця гра така хороша 😍 Дослідити помилку, яку я не можу вирішити. Грати, це так добре 😊😊😊😊 9
Дев : Дай мені легких грошей! Я: Ні, ви жадібні негідники!!
Чому зник мій ігровий прогрес у грі?
Reskinned Kingdom Rush з потворними скінами.
Це неймовірно 😍❤️😍