Post by chanleconreto on Feb 4, 2022 9:43:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack keys ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Το Hello Neighbor είναι ένα stealth παιχνίδι τρόμου για να μπείτε κρυφά στο σπίτι του γείτονά σας για να μάθετε ποια φρικτά μυστικά κρύβει στο υπόγειο.
δεν λειτουργεί για μένα, σαν να το κατέβασα για να παίξω για πρώτη φορά, αλλά λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και να βγω από το παιχνίδι. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να του δώσω μια κριτική 1 αστεριού, λυπάμαι. Απλώς δεν ξέρω τι να κάνω, έκλεισα την εφαρμογή πολλές φορές, αλλά ακόμα δεν λειτουργεί. Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιχνίδι. υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης για να με βοηθήσει σε αυτό; γιατί έχω κολλήσει εδώ . Κάνω κάτι λάθος ή απλώς δεν λειτουργεί μαζί μου; Δεν ξέρω πια
Πολύ καλό παιχνίδι θέλω να πληρώσω στο act 3 γιατί περνώ Πολλά πράγματα και δεν μπορείς να πας με τρεις αστέρια στο act 2 kai sto act 3
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά πριν, το παιχνίδι ήταν εντελώς δωρεάν και τώρα πρέπει να πληρώσετε 18 δολάρια για όλο το παιχνίδι; Δεν αξίζει τον κόπο
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο χωρίς διαφημίσεις και δεν είχα καμία... τέλος πάντων ναι είναι υπέροχο, αλλά το υπόγειο είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Διασκεδάζω παίζοντας το ναι έχω ένα mod που μου επιτρέπει να είμαι φάντασμα που σημαίνει ότι μπορώ να πετάξω και να περάσετε μέσα από τοίχους είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν το χρησιμοποιώ πολύ, αλλά μερικές φορές το κάνω. Είναι υπέροχο παιχνίδι για να παίξετε όταν είστε στο ταμπλό σας! 😊
Αστο πυο λενε ι αλι γατο χελονειμπορ
Den m arese Kai poli Kai sta pio mikra pedia do prokalesi psixoligika Ara oxi se pedia Katw ton 8 eton.
δεν θα περάσουν από τη σελίδα συμφωνίας χρήστη, δεν μπορώ να κάνω κλικ ή να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε τι είναι κρίμα γιατί ανυπομονούσα να παίξω αυτό
The Bakers - Posts | Facebook
Ένα έχω να πω το beta είναι χάλια και με πετάει συνέχεια έξω 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Το franchise «Hello Neighbor» είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass, ... το Hello Neighbor, ένα παιχνίδι τρόμου που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.
Δεν με αφήνει να μπω και το γεια σου γείτονα είναι το αγαπημένο του παιχνίδι του αδερφού μου δεν αξίζει μπαγκκύρα (όπως λέμε στην Κύπρο)
Πολύ διασκεδαστικό! Συνεχίζω να κολλάω στην τρίτη πράξη XD. Υπάρχει αυτό το ένα bug σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα σφάλμα όπου αν πετάξεις κάτι στην αρχή κάθε πράξης εκτοξεύεσαι στον αέρα και πεθαίνεις.
ΦΟΒΕΡΟ αλλά γιατί το "Full game" κοστίζει, θέλω πολύ να το παίξω... Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, θα το εκτιμήσω!
Το κέρδισα στο xbox μου, έτσι ανέβασα το cromebook μου, αλλά τα καταραμένα μίνι παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεστε μια βόλτα για να το νικήσετε, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και σας κάνει να θέλετε να πεθάνετε, οπότε είναι 5/5
Το παιχνίδι φαινόταν διασκεδαστικό και έτσι το κατέβασα. Δίνω 1 αστέρι μόνο, γιατί δεν θα μοιραστώ τις επαφές μου. Αφού απρόθυμα να αφήσω το Google να παίξει στη μίξη (επιτρέποντας την προβολή προσωπικών δεδομένων), έκανα κλικ στο ναι και μετά ζήτησε τις επαφές μου. Έκανα κλικ όχι και το μόνο που έλαβα ήταν το λογότυπο να αναβοσβήνει και να σβήνει. Περίμενα μέχρι να λήξει το χρονικό όριο της οθόνης μου και το έκανε ακόμα. Δεν θα ξανακατεβάσω ένα παιχνίδι που τρελαίνεται όταν του λέω όχι.
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με τρία γιατί δεν είναι κακό, αλλά έπεσα σαν να σκοτεινιάζει η οθόνη όσο πιο κοντά σας πλησιάζει απλά σας εμποδίζει και το να βρείτε πράγματα είναι λίγο δύσκολο και η καθυστέρηση είναι επίσης ένα άλλο πρόβλημα, αλλά εκτός από αυτό τα παιχνίδια είναι καλά
Ένα ωραίο με το Android είναι, ότι συνήθως υπάρχει «παρακαμπτήριος». Σήμερα λοιπόν, θα σας δείξουμε ... ired incompatible android apps 01
Πραγματικά φοβερό παιχνίδι, αλλά το ενημέρωσαν και απλώς άλλαξαν τις υφές και τις σκιές, και τώρα κόστισε ΧΡΗΜΑΤΑ😡🤬😠! Θα του έδινα 5 αστέρια. Θα πρέπει να το αλλάξουν πίσω. Κατά τα άλλα, ΜΕΓΑΛΟ παιχνίδι😇
Λοιπόν, παίζω για πολύ καιρό και μόλις σήμερα κέρδισα τελικά το παιχνίδι, είναι πραγματικά διασκεδαστικό να λύνω τα πράγματα και να παίζω και όλα εκτός από έχω ένα πρόβλημα όπου συνδέομαι λέει "Η λήψη απέτυχε επειδή μπορεί να μην έχετε αγοράσει το παιχνίδι". Και πλήρωσα γι' αυτό, παρακαλώ διορθώστε το
Μαλακια ειναι αρχικα σκατα
Δεν μπορώ να αγοράσω το πλήρες παιχνίδι, δοκίμασα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, δοκίμασα επίσης το villing αλλά δεν λειτούργησε, διορθώστε το
PS4 Game - Hello Neighbor | Public
Το Hello Neighbor είναι ένα καθαρόαιμο παιχνίδι stealth σε πρώτο πρόσωπο, στα πρότυπα του Alien: Isolation. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται
όταν μόλις μπήκα στο παιχνίδι λέει αγγίξτε (ένα μαύρο κουτί) για να συνεχίσω και πάτησα τα πάντα στο κλειδί μου και όλα στην οθόνη, είναι ένα παιχνίδι σκουπιδιών αν δεν μπορώ καν να ξεκινήσω το παιχνίδι. διορθώστε αυτό το σφάλμα ή πείτε μου τι έχω κάνει λάθος.
Δεν μπορώ να σπάσω γυαλί γείτονας πάντα μπαίνει στο σπίτι μου και δεν μπορώ να πάω στην πράξη 4 Έχω κάνει την πράξη 3
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι παιχνίδι για μένα όταν μπαίνω στην εφαρμογή. Πάντα παρουσιάζει προβλήματα και κολλάει μεταξύ της οθόνης του ρολογιού και της μικροσκοπικής οθόνης κατασκευής. Διορθώστε αυτήν τη μικροσκοπική κατασκευή. Το κατέβασα στο iphone μου και συνέβη το ίδιο!!! !!!!!!!!Απλά διορθώστε αυτό.
Υπέροχα γραφικά, καταπληκτική ιδέα, εξαιρετική στρατηγική, σίγουρα συνιστώ αυτό το παιχνίδι σε όποιον θέλει να καταλαβαίνει πράγματα ή κάτι τέτοιο, idk αλλά αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ LAGGY OR GLITCH, IS YOUR DEVISE!! ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!
Hello Neighbor - Βικιπαίδεια
Αυτό που μου αρέσει στο hello near είναι το rolercoster, αλλά είναι τόσο περίεργο και είναι τόσο αληθινό που είναι τρομακτικό η Cinda, αλλά το παιχνίδι είσαι εσύ και το yall είναι πιο διασκεδαστικό στον υπολογιστή μπορεί να το κάνει πιο ρεαλιστικό, αν ναι, αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
Απλά κακό
Είναι τέλειο αλλά πρέπει στην 3 πίστα να πληρώσεις 16 ευρω
Τέλειο είναι
Μισώ αυτό το παιχνίδι χωρίς φράχτη αλλά είμαι τρελό..... Ο αδερφός μου λατρεύει αυτό το παιχνίδι, δεν με πειράζει που το παίζει αλλά το παίζει πάντα στο τηλέφωνό μου😪😪😪😪😪🤬🤬🤬😡. Έβαλα 1 αστέρι γιατί αρέσει στον αδερφό μου το παιχνίδι. Είναι μόλις 5 χρονών, οπότε, όταν φτάσει στα 9 ή 10 θα ξέρει ότι το παιχνίδι είναι βλακεία Λοιπόν, γεια σας ελπίζω να φάτε πολύ κέικ και να πάθετε διαβήτη
Η ιδέα είναι αρκετά διασκεδαστική, αλλά υπάρχουν κάποιες ενοχλητικές πτυχές του παιχνιδιού. Η κινητικότητα είναι τυχαία μερικές φορές και έλεγχοι όπως η παραλαβή, η μετακίνηση και η στοίβαξη αντικειμένων μπορεί να είναι πραγματικός πόνος. Πολύ ανακριβής. Η επίλυση γρίφων είναι έτσι-έτσι. ευρύ αλλά αυστηρό και ασαφές, όχι πάντα λογικό και η ίδια η εκτέλεση θα μπορούσε να βελτιωθεί. Η όψη του τρόμου είναι λίγο αδύναμη. Συνολικά καλή υπόθεση, εντυπωσιακή ιδέα, αλλά με απαιτούμενες βελτιώσεις. Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα θα εκπληρώσει τις δυνατότητές του.
.χαζχ=ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ
To καλητερω παιχνιδι ever. To paizw edw Kai 1 Mera Kai mou προκύψουν
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΙΚΟ. Κυριολεκτικά με πιάνει ο γείτονας και βάζει ασταμάτητα διαφημίσεις και μισώ να πρέπει να αγοράσω όλο το παιχνίδι.
Όλα εκτός από αδύνατο.. Δεν μπορώ καν να ξεπεράσω το πρώτο παζλ για να λειτουργήσω την πλατφόρμα. Το ίδιο και για την έκδοση της κονσόλας (την οποία κατά λάθος αγόρασα για 30 $ στο PS store...ugh) αλλά ακόμα πιο δύσκολο στο κινητό, ακόμα και με τον γείτονα να είναι σε "φιλική" λειτουργία. Δεν νομίζω ότι έχω παραιτηθεί από ένα παιχνίδι πολλές φορές όπως αυτό από τις αρχικές μέρες του NES. Με κάνει γκρινιάρη.
Κάποτε ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι για κινητά, αλλά μετά έκανα ένα διάλειμμα για ένα χρόνο και τώρα όταν επιστρέφω πρέπει να πληρώσω χρήματα για να παίξω μετά την πράξη 1, οπότε είναι χάλια τώρα και το λυπηρό είναι ότι θα έπαιζα και εγώ. Λοιπόν αυτή είναι η κριτική, κάντε το δωρεάν και κανένα παιχνίδι δεν το ξεπερνά, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί σύντομα...