Post by rempgetingcupa on Feb 15, 2022 22:15:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Ово је веома добра
Свиђа ми се 😍 Само превише реклама. 😔
забавна игра, али толико много коришћених драгуља за надоградњу
Điên đầu bếp nấu ăn Mô phỏng mtxq
СУПЕР ИГРИЦА😁😁😁😁
Ова игра је тако занимљива
П Супер
то је добра игра, али се купци пребрзо наљуте
Супер је!
Ако има нешто изнад 5 звездица, даћу овој игрици да ми се толико свиђа. Када сам изгубио телефон, уверио сам се да сам га поново преузео на нови, ова игра је више него вредна тога. Ово је једина права игра за кување коју сам видео, знам какве болове сам имао са другим кулинарским играма када сам тражио ову игру да поново преузмем
лепо је! али дијаманти су тешки за.провалити банку
Ово је тако добро .💖👌👌
Одлицно,само мало висе опција за зараду дијаманатааа
не могу схватити краставци суши без помоћи или упутстава
💕💕💕
💕🚾🚾🚾🚾🚾🚾
Не волите да превлачите предмете! Волео бих да игра нема толико огласа
супер игра добра идеја
Свиђа ми се
То је превише добра игра.. Зато што има много добрих особина и не морамо да радимо вежбе за руке, јер док играмо игру рука се креће веома брзо и разумемо да је вежба завршена...
👍👌
Могло би и боље
Без. Дијаманти можемо. Не надоградите ништа. Ово је најгори део игре
Супер!!!
маха баквас апп х... губљење времена
Побољшајте карактеристике. Превише огласа.
Све је добро, само огласи сметају
Поправите стрпљење купца. Заиста је фрустрирајуће. Поправи то. Осим тога, игра је добра. Деинсталираћу ову игру јер је стрпљење купаца веома слабо🙄. Поправи то
Планирам да дам 3 звездице, али .. верујте ми да то није игра са најмање 3 статистике ... најгора игра коју сам икада играо ..
Ова игра је лепа, али од неколико дана мој учинак није добар тако да имам само 1 или 2 звездице, молим вас помозите ми кухиња Куеен.😉😉🙏👋👋
невероватна графика и одлична игра. само 3 звездице јер морате да вучете храну и предмете. волео бих да само додирнете да пошаљете клијенту.
Дај нам драгуљ! Не можемо да надоградимо неке ствари јер не дугујемо никакав драгуљ за разлику од других драгуља, они аутоматски дају драгуље у сваком задатку.
Тхе. Игра. Сх. ја. Има. До. кувати. Храна
То је лепа игра за кување плус волео бих да би било лакше откључати нове ресторане.
Добра игрица
Blend It 3D Опуштене dvnu
екстраааа
не свиђа ми се то када клијенти постану без стрпљења, као и друге игре за кување, њихов ниво стрпљења се не повећава чак ни након што их услуже и не дају вам никакве савете осим овога, игра је у реду
Ова игра је лежерна, а скејтборд не и ова игра је прилагодљива. Ова игра осам има много нивоа и различитих намирница.
То је забавна игра и брзо се учитава. Али једна ствар коју мрзим у вези с тим је то што не можете лако да купите нити надоградите јер захтева тако велику количину драгуља за мале надоградње и не можете добро зарадити драгуље, наравно осим што бисте купили много тога што би коштати вас новца. Надоградња уређаја и састојака вас кошта много драгуља и чини га досадним😴 јер морам да наставим да играм и да се вратим на ниже нивое да бих могао да послужим 1000 безалкохолних пића да бих имао 40 драгуља што не долази тако брзо 😧