Post by rempgetingcupa on Feb 15, 2022 22:24:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a kristályokat ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Köszönöm a játékot!! SZERETEM!!
Csendes reggel, megelőzve. A történelem, az orosz ...
Annyira szórakoztató, hogy tegnap lejátszottam...... De volt egy őrült glicth-em, annyira vicces volt! A FÖLD VÉGÉN VOLTAM ÉS ESZM A TOVÁBBI PRADÁMOT! Szóval nagyon szeretem, de csak 4 csillagot adtam neked, nagyon könnyű volt játszani. Ok kész
Add Minden alkalommal, amikor egy meccset játszol.
Minden játék után lejátssza a hirdetéseket. Mérsékelten bírják, de komolyan? Nem átugorható 30 másodperces hirdetések, még akkor is, ha egy munkamenet elején meghal? Szívesebben nézném meg a hirdetéseket a játékbónuszokban.
Jó móka lenne, ha battel módban a sárkány nem adna 1-2 másodpercet a menekülésre.
A Rampage mód akkor ér véget, amikor a halmozott Raging Rex eléri az 1. orsót. ... eszközökön (ideértve az iOS, Android és Windows eszközöket is) játszható.
Dinosaur Rampage Akció rhdt
Ez nem szórakoztató, hacsak nem adsz hozzá valódi embereket és több skint, így boldogabbá teheted az embereket és Islands-t, és szinteket csinálhatsz az embereknek, és hagyod, hogy megtartsák őket, és ha ezt megteszed, akkor feliratkozom, és csinálhatsz egy YouTube-csatornát, hogy mi mindenki iratkozzon fel a YouTube csatornájára, és annyira boldoggá teszel minket ezeknek a játékoknak köszönhetően, amiket újra és újra és újra csinálsz, készíts még több játékot, például szabadulási játékokat csinálj bármit, amit csak akarsz, kövesd a szenvedélyedet, és folytasd. te vagy
Szórakozás
Nem menti el a vásárlásokat (adremoval) vagy az előrehaladást
Dinosaur Rampage Hack Cheats apk MOD {Free Credits No Survey or Verification} ... Dinosaur Rampage could be acquired for the Android or iOS device and
alig fut, és a lyukjáték nyilvánvaló másolata, amely valójában zökkenőmentesen fut
Ez a játék fantasztikus, bár szerintem több rangot kellene hozzáadnod. Maximum rangon vagyok, és ez nem szórakoztató, ha a maximális rangon állsz! Akárhogy is, 5 csillag az 5-ből!
Big Hunter Toiminta uln
Ez egy szórakoztató játék, amikor a táblán lehet játszani, de szerintem wifi kell hozzá. Összességében nagyon klassz játék, vannak hibák, de tudom, hogy a játékfejlesztők kijavítják őket
んvcんjヴd
A csata mód egyszerűen LEHETETLEN, a sárkányok támadása olyan, mint a 2 másodperces figyelmeztetés, így ha a szélén lennél, akkor sem tudnál kimerülni, és ha egy méterrel távolabb lennél a körtől, akkor is meghalnál, így FIX YA GAME
rendben van, de van samting rong me, és a 3 barátom telepítette, és 4 oll-t adott a danesorból. laic MI
Cocopocus: Dinosaur vs Caveman
Reklámmentesen fizetett, továbbra is láthatók a hirdetések
Dinosaur Rampage Akció rhdt
Néha meccs után folyamatosan lefagy a betöltő képernyőn...
Szeretem ezt a játékot!!! Nincs túl sok reklám, a ropogtatás hangja kielégítő, és annyira szórakoztató! Ennek 5 csillagot kell kapnia. Az egyik legkedvesebb játékom.🥇😀
A sárkányhoz csak azért jutsz el, hogy pillanatok alatt megöljenek. Mi az értelme. Körülbelül fél nap alatt töröltem.
Túl gyakoriak a hirdetések.
Dinoszaurusz Rampa...
Hacker Gravity Rider Zero for Android | Csalások és kódok
Hm, misztikus vagyok, így alapvetően legyőztem a játékot, de tegnap megkaptam, és aznap misztikussá váltam. Hogy őszinte legyek, túl könnyű
Már nem tudok megszabadulni a hirdetésektől. A vásárláshoz használható gomb azt jelzi, hogy már megvan ez a termék. De még mindig sok a hirdetés.
Imádom a játékot, de van egy problémám, nem tudunk online játszani, kérjük, javítsa ki, és 5 csillagosra értékelem
Szórakoztató, szeretem, ahogy a végén meteorokat raknak, és ez csak egy ötlet, de talán ha raknak egy csomó meteort, mintha az emberek túlélnék, akkor egy akkora meteort raknának, mint a térkép, hogy megszabaduljanak a túlélő játékostól
A játék nagyon szuper és egyböl kezdöként nyertem, hogy miért adtam négy csillagot mondom azért mert nehéz irányítani a dínót
Kérlek, ne állíts be időzítést, és próbálj minél több jót készíteni
Ez az alkalmazás nem alkalmas gyermekek számára, és a reklámok nagyon ijesztőek számukra, miért kell nekik olyan hirdetéseket mutatni, amelyek nem megfelelőek nekik
Kérjük, hosszabbítsa meg az időzítőt. A frissítésektől függetlenül meglehetősen nehéz célokat elérni.
Rengeteg kiegészítés
Szép 👍 játék, de az irányítás gyenge, ezért hagytam egy csillagot, de a játék nagyon jó és érdekes. És sok a reklám. Hogy nem szeretem, ezért hagytam egy csillagot. Tehát megkapja a pontjaimat, hogy * nincs reklám* és *javítja a játékvezérlést*, akkor 5 csillagot adok, nem öt csillagot a 3 csillagomat 2 csillagra csökkentem. Tehát javítani akarok a játékirányításon és eltávolítani szeretnék a hirdetéseket, akkor adok. 5 csillag Köszönjük, sok sikert az alkalmazás vagy játék fejlesztéséhez 👍🙂🙂🙏
A játék jó csak fojton reklám van és ez őritö és a battle rész frusztráloan nehéz és még, hogy online tudjak játszani a wifit sem tudom ki kapcsolni
Szeretem, mert könnyű és szórakoztató, de szeretem a kihívásokat
Nagyon egyszerű játék, mégis szórakoztató és nagyon szórakoztató. Embereket vagy más dinoszauruszokat eszelve rohangálsz, hogy szintet lépj. Ehetsz alacsonyabb szintű dinókat, nem ehetsz ugyanolyan szintű dinókat, és egy magasabb szint megehet téged. A különleges épületek feltörése szivárványos embereket ad enni, ami több exp. A NINCS ONLINE SAVE elvesztette a 31,50-es sebzési statisztikámat és a maximális sebességet/növekedést. Megvettem a no hirdetéseket is, hogy támogassa a fejlesztőt, sok elvesztegetett időt...