Post by rempgetingcupa on Feb 15, 2022 22:36:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi lõpmatu hulk münte ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Kohtumine on prügikas, ressursside allalaadimine lõpetatakse pooleldi, ei saa isegi klienditeenindusega ühendust võtta ja teemantide hinnad on tõusnud. See on muutunud veelgi hilisemaks ja mul on mängusisese kogemusega nii palju probleeme. Muutsin minu arvustuse 3 tärnilt 1 tärniks
See mäng on lahe, kuid kui ma mängin auastme mängu, siis see tõrgeteta ja taimer ei tööta üldse ja see on nii hiline iga kord, kui ma järjest mängu mängin ja 2. Miks Celestial on kadunud?! Miks sa asendasid selle uue kaardiga..Sa peaksid vana kaardi eemaldama ja asendama uuega.
Mulle meeldib see mäng väga, kuid see on stressirohke, eriti kui teie meeskonnakaaslased ei toeta teid ja nendega rääkides arvavad nad ainult, et nad on suurepärased kui sina. Loodan, et juhtkond muudab mängu põllumajanduses (ei ole džungli embleemi, pole kättemaksu). ) ka mõned teised mängijad teatavad sinust, kui sa tapad imesid, samuti loodavad, et nad muudavad mängu mvp-s ja medaliskooris, kellel on kõrgem kuld ja tõuge, tal on õigus saada kõrgemat medalit. Ma tean, et seda mängib palju fänne.
See mäng on hea aga lõpuks see ei lase mul mängida
See rakendus on suurepärane, et saate mängida nii paljude kangelaste ja huvitavate jõududega, kuid pettumuseks valmistan sobitamissüsteemi, see sobib mulle alati madala asetusega ja mürgiste mängijatega ning ka aruandlussüsteem, saate lihtsalt teatada madala punktisummaga mängijast. ja mitte kõrgeim tulemus, kuigi need on mürgised.
No ei tea mängust!
See mäng on tõesti hea. Probleem, mis mul sellega seoses on, on see, et ma ei saa järjestatud matše mängida ilma vpn-i kasutamata. Ja kui ma kasutan järjestatud matšide mängimiseks VPN-i, pikeneb ping umbes 250 ms-ni. Kas arendajad saavad mind selles aidata.
See mäng on huvitav ja tore mäng mängida, aga ma ei tea, miks, see mlbb gamw hakkas mu seadmes mingi aja pärast maha jääma... ma ei tea, mis on probleemid, mis on selle mängu ilm või mis on lahknev... Proovisin desinstallida ja uuesti allalaadimine, kuid see on sama mahajäämus nagu enne... Aga ma olen kindel, et mitte sellepärast, et kui võrgud selle välja avastavad... nii et palun kontrollige mlbb.. see viivitus imeb mind.
Olen temaga nõus 👇 Ma kasutan wifit ja see värskendab minu rakendusi automaatselt ja pärast MLBB värskendamist on see nüüd eriti tüütu. rakenduse avamisel kulus mul avamine üle 20 minuti ja mõnikord kauemgi, see on alati "mängu laadimine" 🤬😤 ja nüüd on tunne, et ma hakkan siin kannatust kaotama ja hakkan seda rakendust desinstallima. 😤🤷 Palun moontoon parandage need probleemid, sest mulle väga meeldib seda mängu mängida ja mul on häbi, et see juhtus.
balansseerimine kangelaste peal 7/10 Disain, VA jne 7/10 Esemed üldiselt tasakaalus (kangelasi vaatamata) 5/10 Miks on verejanu kirves kallim kui haas claw? Üksused, mis tasakaalustavad kangelasi 3/10, arvestades, et on palju kangelasi, mida praeguse meta tõttu ei saa mängida, ja esemeid, mis on põhimõtteliselt loodud teatud tüüpi mängumehaanika vastu võitlemiseks 8/10, eriti unikaalsete kangelastega nagu fanny, gusion, kagura, mis nõuab teatud oskus ja kiired käed Skinid EI TOHI lisastatistikat anda
Mobile Legends: Bang Bang Ação cyzn
See on kõigi aegade lahedam mäng
Olen seda mängu mänginud mitu aastat ja näinud, kuidas see aja jooksul paranes. Sellel mängul on koomiksilik/kawaii kunstistiil ja tunnetus. Saate hankida jaapani häälkõnesid ja see on päris hea. Mõnevõrra tasakaalustatud, paljud kangelased unustatakse, kuid neid töödeldakse aeg-ajalt ümber. Mõned OP-d on lihtsad ja vähesed OP-d, mida on raske mängida. 111 kangelast ja rohkem tuleb.. need pole tasuta, umbes 12$ pop või 2-3 nädalat jahvatamist. Matchmaking on mõnevõrra tasakaalus, see on mõistatus, kuidas see toimib. Hea mäng
Matšisüsteem ei ole õiglane. Ma tean, et mul on kõrge võiduprotsent, kuid see ei tähenda, et peaksite eeldama, et ma kannan kogu aeg oma meeskonnakaaslasi. Olen alati oma meeskonnas ainuke korralik ja kannan neid alati kaasas. Isegi kui vaadata mu ajalugu, on see alati MVP kaotus või kuld, kuid minu meeskonnakaaslased saavad lihtsalt pronksi.
Lõputu laadimine. Mängu ei saa avada. Mul on stabiilne Interneti-ühendus, kuid laadimist on palju. Palun paranda see.
Ok, nahad ja kauba hind tõusevad, see on tõesti ebaõiglane nüüd on see suur muutus, kui võrrelda viimast starwarsi sündmust praeguse 250diaga, et saada eliminatsiooniefekti avamiseks kristall, kas olete tõsine 2 tärni, sest seda on lõbus mängida, kuid nüüd keskendume lihtsalt turupakkumistele, mitte mängule, et oleks veelgi lõbusam mängida. Were pettunud.
Hea ajaviide
ma ei saa oma Chrome'i raamatus kontot vahetada, kuna see värskendus täna, see logib mind automaatselt sisse mu vanale kontole nii lollakas, et mul ei ole mängu ajal kursori vahefaasi ja ma pean suunamiseks kasutama klaviatuuri, kuid minu oskuste vahefaas töötab puutetundlikul ekraanil. olen ostnud sellel kontol palju nahka ja kangelasi pluss mõned teemandid, see imelik on siiani halvim uuendus
Installisin eelmisel kuul Mobile Legends Bang Bangi. Andsin 5 tärni, sest see on minu õnne põhjus. Mul on 2 kontot, ♐DEVI® ja MaC¹²•¹¹. Ma ei ostaks, kui see mäng mulle ei meeldi. Selles mängus on palju kangelasi, nahad on ilusad ja hääleliinid on head. Samuti saate tasuta kangelasi, skine jne. Starlighti liikmeks olemine on lõbus, on ainult üks probleem, tänapäeval on mobiililegendidel mürgised mängijad. Olen Mary Antonette Castillo Carmen Agusan del Nortest, Filipiinidest.
Mäng on korras, kuid minu probleem on selles, et ma ei saa oma avatari muuta. Värskendan/taaskäivitan seda pidevalt ja ütlesin, et te pole valinud ühtegi asendatavat avatari. Olen juba vajutanud erinevaid fotosid ja seda lihtsalt ei kuvata.
Ei saa kontot vahetada ega desinstallida ja uuesti installida, kaotate kõik, mis on minu Facebookiga seotud, ja ütleb pidevalt, et ajutiselt kättesaamatu raisatud raha kontol, kuhu ma ei saa isegi sisse logida ja te ei saa isegi õpetust vahele jätta. Võiksid olla head mängud, kuid need ei lahenda neid probleeme
väga hea
Oli lõbus pere ja sõpradega mängida. Arenda oma meelt, et mõelda erinevatele strateegiatele ja kuidas saada kriitiliseks mõtlejaks. Suurendage moraali, meeskonnatööd ja enesekindlust.
Ei sobi sobitamine! Meeskonnakaaslased teatavad probleemist! Paljud kangelased lisasid peamiste kangelaste naha uuendamise asemel. teine asi on moonton, moonton katkestab ühenduse mängu ajal! ja siis krediidi mahaarvamine! millised ebaõiglased reeglid!
Mäng on hea. Uuendused on samuti head. probleem on selles, et mängu ajal kogeti sagedane mahajäämus. Samuti peaksite muutma oma poliitikat mürgiste mängijate suhtes. Selle asemel, et keelata neil 2 tundi vestelda, peaksite keelama nendel trashtalkeritel, teatatud afk-idel ja muul mürgisusel tundideks või päevadeks mängu mängimise, nagu see, mida LOL selliste mängijatega teeb.
Plsss, see on piisavalt halb, et dyrrothil pole aasta aega uut nahka. Ära tee asja hullemaks sellega, et anna talle vanamehe hääl, plsss moonton anna Dyrrothile tema vana armas hääl, paludes, jäta ta rahule😞
Nagu enamik mängijate kaebusi, hakkab mäng jõudma allakäigule. Jätkake klientidele pettumuse valmistamist ja jääte neist ilma. Mitte, et me tegelikult sellest midagi "suurt" ootaks. Imiteerite lihtsalt teiste mängude tegelaste mehaanikat (90% juhtudest), ilma originaalsusega või üldse mitte. Teie jõupingutused on siiski täiesti võimalikud, kuid ei muuda tõsiasja, et enamik mängijabaasi inimesi hakkab rakenduse vastu huvi kaotama. Kas ma saan rakendust hinnata 0☆? Ei? Kurat 🤣
Mobile Legends: Bang Bang Toiminta djjg
nagu mäng ja kõik, aga see krediidiskoori mahaarvamine on probleem. Minu krediidiskoor arvati maha, kui ma isegi ühendust ei katkestanud. Põhjus oli selles, et ma olin lahti. ei paranda vigu ja võtab lihtsalt teie krediidiskoori maha
Wood Block Puzzle - Block Game Puzzle meu
Mängisin seda mängu juba mõnda aega, esimestel hooaegadel on mäng ise ülimalt lõbus, kuid nüüd keskendus MLBB rohkemate kangelaste, skinnide ja mõne muu sisu loomisele, mis mõjutavad teie mängimist, kuna palju uuendusi muudavad mängu raskemaks erinevalt eelmised hooajad. Soovitan, et kangelaste lisamise asemel peaksid nad keskenduma sellele, mida nad saavad teha, et aidata mängijatel seda mängu mängida, kuna uuendused jätkuvad, nii et mõned mängijate telefonid ei saa enam mängu kanda.
Mobile Legends: Bang Bang پرتحرک keho
Teie mäng on veelgi nõme, kui sellel on uus värskendus. See väljub automaatselt, kui võidad järjestatud mängu, ja kui sisened mängu, oled nüüd kaotaja poolel. See on ebaõiglane! Me võidame, siis äkki väljub ja nüüd ma kaotan. 🖕🖕
Teie mängus on palju probleeme. 1: Inimesed tapavad varastamise eest – mina tekitan 99% kahjust, kuid ometi sai mu meeskonnakaaslane, kes tegi kahju vaid korra, tapmise. 2. Ühendus – iga kord, kui lähen 1v1 olukorrale või isegi meeskonnavõitlusele, läheb minu ping 20 ms kuni 500 ms. 3. Matchmaking-Meeskonnakaaslased, keda ma alati saan, on rumalad, ma arvan, et see on nende esimene kord, kui nad mängivad ja mängivad kõrge pingiga ning lollid meeskonnakaaslased viib mind kaotuste seeriasse. Palun parandage oma mäng, see on lõbus, kuid sellel on palju probleeme
Mulle meeldis see mäng varemgi, aga nad muudavad paljusid kangelasi ja panevad nad kripeldama, siis vabastavad uued kangelased kriitilise rünnakuga ja neil on suur kahju, nad üritavad vana kangelase kaitse nõrgaks muuta, nii et see on nii kripeldama, näiteks Thamuz, X borg ja teised, kellel peaaegu pole. kahju..
Ma ei saa sisse logida, see ei luba
see on hea, kuid ma hindan seda lihtsalt 4 tärniga, sest mäng on peamiselt teemantide kohta ja te ei saa teemante, kui te seda ei osta või olete mõjutaja ja kosjasobitamine on mõnikord pisut ebaõiglane ja peaaegu kõik sündmused vajavad teid esemete hankimise eest raha maksma, see on kõik, mida ma ütlen, et see on ausalt öeldes päris hea mäng
Parim mäng kogu Google Plays
Kuna ma ei saa viimast värskendust vivo v11pro-s oma kontot avada, kas saate selle parandada, on möödunud paar päeva, ootasin uut värskendust, kuid ikka ei muutu midagi
Mäng on väga hea, kuid ainuke probleem on see, et mul on kõrge ping. Proovisin erinevaid võrke, kuid ping oli endiselt kõrge. Loodetavasti lahendate selle pingiprobleemi peagi 😉
Hea mäng, minu lemmikmäng hetkel ja mulle meeldib see. Sellel mängul on nii palju asju teha ja see annab kuidagi tasuta skine, mul on 42 skinni (mitte palju), aga ostsin ainult 1. See mäng on äge ja soovitan seda paljudele.
Hakkasin seda mängu (ML Bang Bang) mängima 2 päeva tagasi. Minu arvates on seda lihtne mängida, sest valisin Miya (ambur) sama, mis oma Flyffi särgi. Kuid kuna ma jätkan mängimist ja mängu õppimist, teatasid paljud mängijad minust TOITMISEST. Ja süsteem kiitis selle heaks! Probleem on kosjasobitamisega. Eelis: tõelise mängu eksponeerimine. Negatiivne külg: see viib kiusamiseni – vanad mängijad kiusavad algajaid – nagu mina. Loodan, et nad teevad selles osas midagi. MLBB meeskonna reageering on kiire, kui teatad kellestki, tubli töö!
Lahe mäng, kui saaks võita.pric3s mängiks veelgi rohkem