Post by wayfrumandisgia on Feb 23, 2022 19:37:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много ключове ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
Ей да фанете да оправите бъговете а не да ми изчезват парите ей тъй!!! мамка ви ще еба
8 Ball Pool Sports qfw
Наистина ми харесва играта, искам чатът да е по-добър. Твърде много изскачащи прозорци, освен това ми харесва.
включетесевииграта
изключително забавна игра за прекарване на времето, само грешка (за липса на по-добра дума) трябва да можете да пишете свои собствени чатове на всеки...
Играя тази игра от 8 години, напоследък беше досадно, като например, когато знам, че топката, която потът трябва да успее, не става или 8 топка казва, че трябва да ударя твърда или изрязана топка и да взема моята завъртете, когато ударих дясната топка. Моят годеник също играе 8 топка и той изпитва същите проблеми и повече. Това беше забавна игра за нас като двойка, сега не толкова. Мислим да деинсталираме. Животът има достатъчно влошавания, играта на билярд не трябва да е едно от тях. много съм разочарован.
Платете, за да спечелите и 100 добавяния в секунда като всяка игра... Но добре
Не ти давам половин звезда. Игра от трети клас. Трябва да поправите грешката в мрежовия проблем. Ако бялата топка на противника влезе в джоба и след това магически не отиде и ако нашата топка не отиде толкова магически, тя си отиде. Вашата игра е най-лошата игра, която съм играл. Ако не ви дам звезда, тогава рецензията не се публикува.
Не ми харесва това, че не може да се псува по чата.
Единственото по-добро нещо е истинската сделка. Чатът е готин. Повечето хора са свестни. Знаците са хубави. Добри игри!
Добро
Abe kat vsqka dr igra dva dena popylqrna след tva otiva na mainata..
След актуализацията започна да цепиии,моля оправете го!
Обичах тази игра, имах баланс от 4 милиона монети, след което реших да актуализирам приложението за по-добро игрово изживяване. Актуализираната версия ми даде баланс на монети от 21 000 и не съм получил монетите си. Новата актуализация има много технически проблеми, които правят невъзможно да се насладите на тази игра. Какъв е смисълът от подобрена версия, когато всичко, което новата версия може да предложи, е разочарование и неприятно изживяване при игри?👎
Не теглете
Sky Gamblers: Storm Raiders Arcade kje
Страхотна игра за известно време. Никога не съм имал проблем до сега. Всеки път, когато направя снимка, ми казва да актуализирам. Така направих и продължава да се появява. Натискам актуализация и ме изпраща до приложението за игра. Натиснах играй, изпрати ме обратно в играта. Започвам нов мач и го прави отново. Продължавам да отпускам всеки мач, когато ме изгони.
Когато играя специално събитие и ми е останала само черна топка, внезапно спрях играта и дойде известие „Време за актуализиране сега“. Отивам в play store, но нямаше актуализация на 8 ball pool и също губя мача 😡, моля, отстранете проблема възможно най-бързо.
Яко е
Те ви съпоставят с по-добри играчи от вас, независимо от вашето ниво. Турнирите не са разделени според нивата на играча, това е начинаещ срещу майстор и всичко между тях. Напоследък изпитвах и съм виждал как противникът ми страда при изстрелване, но на топката-бияч се предаде топка в ръка. Въпреки че извиканият изстрел беше направен. Освен това, не дай Боже, връзката ви да трепне за секунда, защото ще отнеме твърде много време, за да се свържете отново. Твърде дълго за повторно свързване.
mn qko
Пълен боклук
Бях по средата на игра на много скъп турнир и играта започва да прекъсва и казва, че имам нужда от актуализация. Това не само прекъсна играта, но ме изрита от нея и загубих монетите си. Искам си монетите обратно!
8 Ball Pool 體育競技 lbuc
Играта не е нищо особено. Много от ударите не влизат,а би трябвало.Също така новият mood на играта 9 pool е толкова зле направена,че не може да бъде повече.А да и каквито са ти ниски левали,които не допуска почти никакви грешки.
Беше добра игра, докато не се опита да се актуализира, докато играете игра, кара ме да загубя играта, след което решава, че няма нужда от актуализация 🤬 и губи връзка през цялото време. Играта е изтрита!
8 Ball Pool Sukan gjox
Добра игра, въпреки че понякога има проблеми като сега ме изхвърля от игра, казвайки, че трябва да актуализирам. Разочароващ !
МНОГО ПО-ЛЕСНО от истинскиятт!!!@
Беше ли трудно да отменя и те не искаха да върнат сумата. Регистрирах се за "безплатна" пробна версия и се опитах да прекратя абонамента възможно най-скоро и изпратих имейл няколко пъти без резултат и си помислих, че се таксува на месец!?! Не НА СЕДМИЦА!?!?!? ТАКА НАПРАВЕНО С ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ
Просто страхотна игра и начин да убиете времето. Всичко в него е страхотно. Освен това можете да предизвикате приятелите си или да играете на хора от цял свят.
Здравейте! Харесвам тази игра много, има хубава физика, режими на игра, знаци и всичко. Но единственият ми проблем е, че имам lvl 30 и винаги получавам опоненти с ниво от 150 и повече. И го намирам за много несправедливо, защото имат толкова по-добро оборудване и умения.
Твърде много реклами.... Дразнеше ме и тази игра беше ужасна игра, понякога топката започваше да се забива и след няколко минути играта ми показваше, че съм загубил играта. Това crt ли е. И твърде многото реклами, които същите няколко ми казваха да надстроя завъртането, също е лошо около 75, 150 250 като че идват награди и емоджита трябва да надстроят много лоша игра, отвратителна много, много..........
Забавна игра но постоянно спира или други проблеми стават.
Обичам играта, която играя много. Имах проблем с достъпа до подаръците си и изпращането на подаръци, след като си взех почивка от играта. С кого или как мога да говоря с някого за отстраняване на това? Опитах да инсталирам и преинсталирам няколко пъти.
Име от 80на 1 ниво
Играта е яка но има някои бъгове
доста добра игра♥️♥️
Обичайте тази игра. Няма да изтегля друг. Обичайте избора на пръчки за басейн. И обичам способността да играеш приятели.
Bağlantı çok kesiliyor ve drek rakibe sırayı veriyor
Малко е бавничка
една наистина добра игра, която можете да играете с приятели, отидете на турнири и печелете монети не е лошо...
Достойна игра. Просто мразя как трябва да залагам, за да играя. Дори офлайн „практиката“ има такса и това е просто пот, колкото можете повече топки, а не истинска игра. Също така чувствайте, че физиката на топките е случайна на моменти. Просто искам да играя билярд.
Най-насраната игра . Като направил повече пари почва да те реже всяка една игра и ти взима всичко за да налееш пари .. да умрете мърши