Post by wayfrumandisgia on Feb 23, 2022 19:40:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Справді весело, але... преміум абонемент, коли ви його купуєте, не дає вам особливих нагород. Перший, який я купив для полководця, який я ніколи не наближався до розблокування, але він відкриває ігровий режим, який мені дуже подобається, але я не відчуваю, що ви повинні платити 20 доларів на місяць, щоб мати можливість продовжувати грати в цьому ігровому режимі . Крім того, багато часу ця гра нагадує симулятор реклами, що дуже неприємно для іншої дійсно приємної гри. На жаль, це змушує мене видалити.
Реклама бреше про ігровий процес. Це так само, як Mighty Party. Практично копіюйте та вставляйте для всього.
Auto Brawl Chess Strategi xcrp
Подобається гра та концепція, проте коди, опубліковані на сторінці Facebook, не працюють, і це справді дратує, що кожен раз, коли ви перемикаєте сторінки, це дає вам можливість купувати речі. Зробіть додавання менш частими, і я підвищу зірки до 5. Гра весела та динамічна.
Auto Brawl Chess Stratēģiskās spēles yit
Просе обновити гру, заходу а ніякої обнови немає
Мені подобається гра, але вона була повільною, вона надто сповільнювала покупки ігор (що також сповільнювало гру), і те, що змусило мене видалити її, було те, що вона сказала, що її потрібно оновити, але не було оновлення в Play Store, тому я не міг запустити гру. Також єдиним варіантом входу є Facebook.
Як і більшість сучасних ігор, вона має дуже насичений інтерфейс. Чітко визначена ціль має бути сформульована спочатку, ПОТІМ аспекти інтерфейсу користувача, які допоможуть вам досягти цих цілей, а потім ви можете почати вводити нові функції. Ця гра просто бомбардує вас усім і відразу. Це змушує вас клацати речі з поганим поясненням чому.
Не оновлюється гра
Неплохая авточес
Отже, з цією грою є багато проблем, я визнаю, що грав у неї тиждень, щоб спробувати, але, чесно кажучи, ви могли б зробити краще, багато з цих «пропозицій», які з’являються щоразу, коли ви щось робите, а не кожен хоче їх купити, не кажучи вже про шаховий квиток коштує 30 доларів, тоді як більшість інших автоматичних шахових ігор коштує 5 доларів, можливо, 10 доларів, я б сказав, що видаліть більшість, якщо не всі ці "угоди" і замініть їх ігровим процесом система винагород, грати, щоб виграти, а не платити, щоб виграти.
Після останнього оновлення удалил
Sky Force Reloaded Zręcznościowe afvv
Досить пристойний автошес. Немає реального платного доступу до успіху, оскільки персонажі вищих гравців знаходяться в супі autochess і їх можна купити. Ваш власний прогрес досить серйозно обмежений. Дійсно широкий рівень потужності чемпіонів з однаковою вартістю багато з них є повною марною тратою, а деякі є суперсильними для своєї вартості гри.
Було весело, але тепер він цілий день застряг на екрані завантаження, а мій ідентифікатор профілю в нижньому правому куті екрана завантаження був замінений іншим, І якщо це недостатньо погано, ви більше не можете розблокувати персонажів під час битв? ?? tf продовжується??
Мене обманула рекламу. Вкотре бачу що на заставці і скринах з гри одне, а у самій грі зовсім інше. По зображеннях і опису чимось нагадує plant&zombi а по факту якийсь рпг няш-мяш, де ти качаєш героїв, ролиш із сундуків одяг і так далі. А ще, скіни цих усіх мобіків досить плагіатсько виглядають. Сумно, аж за край)
Ця гра отримала б принаймні 4 зірки, якби ця гра перестала виходити з ладу або відставати щоразу, коли я граю в рейтингову гру. Крім того, гра весела і надає багато героїв для різних стратегій. Система винагород хороша. На даний момент, коли я граю, я не відчуваю, що ця гра є платою за перемогу, але деякі витрати збільшують ваші шанси на перемогу. Я з нетерпінням чекаю деякої стабілізації цієї гри через збої в грі та заїкання під час гри.
Помилкова реклама Редагувати: Лол, уважно? Ваша піктограма, знімки екрана, реклама й навіть вступ до гри — це брехня. Ви всі знаєте, що робите.
Дозвольте мені почати з того, що мені подобається ця гра, і я почав грати в неї досить давно, але тоді приклад зображення, де фактична гра, а також опис, я не знаю, що змінилося з командою розробників/маркетингу з тих пір до зараз, але я більше не можу підтримувати гру, яка так відверто фальшива реклама... ps ваша реальна гра виглядає краще, ніж ці дурні рекламні фотографії використовують реальні фотографії гри...
Добре гра. Крім системи рейтингів, немає іншого способу заробити монети в боях. А монет для початку мало. А ціни на товари в магазині НАДЗВИЧАЙНО завищені. Я відчуваю, що за ціною, яку вони мають, все повинно бути як мінімум на 25% вигіднішим. Примітка для творців: якщо ви збираєтеся зробити гру платною, щоб виграти, принаймні зробіть її доступною для широкого населення.
Та,очл
Забагато примушують щось купити. Вся гра як один великий донатний магазин. Не розумію мову окупанта. Пишіть, будь ласка, українською, або міжнародною - англійською.
Це досить весела гра, на жаль, кількість монетизації в цій грі жахлива. Бойовий пропуск, смішна кількість пакетів, неможливі квести, платний контент, за який ви повинні платити неодноразово тощо. Нестерпним є те, що вони зменшили кількість безкоштовних предметів, які ви отримуєте. Ця гра навіть не заслуговує 1 зірки.
Гра супер!!!
Гра в порядку, доки ви не витратите будь-яку суму грошей, і в цей момент ігровий процес різко занурюється в нос. Купив пакунок випадково, оскільки вони кидають вам «угоди» щоразу, коли ви змінюєте екрани, але мені було весело, тому я залишив його, хоча він не коштував 5 доларів. ВІДРАЗУ наштовхнувся на стіну. Редагувати: І їм вдалося зробити гру Гіршою, прибравши бонус здоров’я зі стартового аватара. Знаєте, тож відчуваєте потребу купувати інші. Більше платіть, щоб виграти з кожним оновленням. Смішно.
Цікава, але часто вилітає.
Я хотів би оцінити гру на 5*, але коли я граю в рейтинговому матчі, я пройду половину шляху, а потім гра завмере на екрані перемоги або поразки і не дозволить мені нічого зробити, щоб підготуватися у наступному раунді і залишайтеся там принаймні 2 раунди, якби я міг вирішити цю проблему, я був би вдячний і готовий змінити свій рейтинг
Ви повинні змиритися з невідповідністю. Іноді ви вириваєтеся з кожного другого матчу і втрачаєте здатність рухатися вперед на пару тижнів. Іноді це безперечно моя улюблена гра. Але коли щось йде не так, воно йде НЕ НЕГАЛЬНО.
Прикольна гра всім раджу
Auto Brawl Chess Strategiya xdpe
Я граю в гру вже деякий час, і потрібно ще багато попрацювати. Гра в основному налаштовує шанс і дуже платить, щоб виграти. Крім того, гра є досить суперечливою, ви вибираєте своїх героїв чи чемпіонів, які б вони не були, щоб спробувати підвищити їх рівень. Є кілька чемпіонів, яких я багато бачу, поки не куплю їх, а потім ви ніколи не бачите їх, а інші гравці постійно максують свого чемпіона. Я скажу, що гра весела, але вкрай несправедлива
Гра 5 зірок. Це могутня боротьба за злиття партій. Втратити зірку за неправдиву рекламу. Втратити зірку через дратівливі спливаючі вікна, які просять грошей. Втратити зірку за маніпуляції з відгуками.
Гра перестала запускатися.
Шахрайство, гра приманка. Зображення цієї гри та фактичний вміст значно відрізняються. Коли ви вперше завантажуєте її, ви розміщуєте те, що здається цікавою грою, але потім вона кидає вас у щось зовсім інше... Ще одна переробка того ж макета карткової гри героя. Дуже заплутано, і я продовжую розуміти, чому Google play критикують за шахрайський ігровий маркетинг... Це потрібно видалити лише з цієї причини... Неправдивий маркетинг. Гра зовсім не схожа на картинку.
Гра в цілому весела і непогана, але ви ніколи не граєте ні з ким іншим. Також нещодавно додана кампанія зламана, я почав нову главу, а на наступний день нагороди були заблоковані, я не збираюся грати без перерви, тому ця функція абсолютно марна, і її потрібно виправити. Зробіть багатокористувацький режим справжньою справою та виправте винагороди кампанії. 3/5, поки не виправиш.
замахали реклами
Гра крута алы чому немае оновленя?
Гра класна ,навіть дуже, але, залежить вона ще краще,зробіть з цим щось.
Здається, все, що ви, хлопці, робите, це робите фальшиву рекламу та підробляєте розділ гри із зображеннями чогось, чого не існує. Ще одна фейкова реклама, яка ледь ухиляється від незаконності. Не турбуйтеся ні про що від цього творця.
ще одна фейкова гра з фальшивою рекламою. жодне із зображень не показує, що це за гра. це якась гра в бойові шахи.
Чудова гра, але часто зависає в грі, і мені доведеться перереєструватися і сподіватися, що мене не вигнать. Крім того, я б поставив йому 5*, але це засмучує, особливо коли я збираюся виграти і програти все, тому що це завмирає від мене.
У ньому було кілька зависань і уповільнень програми, незважаючи на те, що це була дуже весела гра. І ось я вклав гроші в шаховий пас якраз перед проблемами. Я навіть на мить втратив весь свій прогрес, коли прив’язав його до свого Facebook, і я почав його вже з посиланням на Facebook.
Після того як мене в черговий раз викинуло з гри прямо із бою, який я виграв, зарахувавши при цьому програші, бо я начебто сам покинув гру - просто видалив цей шедевр...
Auto Brawl Chess 頭脳系 clzh
Не відповідає рекламі
Гра хороша, але через два три боя вибрасує з ігри, виправте пожалуста, після того як обнови стало хуже, тепер через бій вибрасує, оптимізуйте пожалуста
Виявляється, це ВЕЛИКЕ розчарування. Демони — єдині, з ким ви можете вийти першими, і, природно, вони НІКОЛИ не з’являються. Поганий алгоритм рандомізації
Гра весела, коли вона працює, зависає та блокується. Хоча багато неправдивої реклами. Неточний ігровий процес в рекламі, зображення на сторінці Google Play неточні, стверджують, що понад 100 героїв, є лише 65, стверджують, що існує режим подорожі PVE, немає такого, що все PVP, пронизане зависаннями. Гра все ще весела, коли вона працює, але втрата битви та звання через відключення гри та проблеми із заморожуванням змушує мене відчувати, що гроші, які забирають гроші, щоб виграти, є неприємними.
Це весела гра, не зрозумійте мене неправильно, я навіть інвестував, але, боже, 1 з 5 ігор гра зависає, і мене виганяють з матчу, бо «я покинув гру», що смішно. Після виходу виправлення змінилося з 3 на 5 ігор до 1 з 5. Безумовно, є куди вдосконалюватися.
Не та гра, яку вони рекламують, міні-ігри, які ви розблокуєте, насправді ніколи не з’являються, щоб грати, вони продовжують робити їх дорожчими (багато пакетів за 100 реальних доларів) і постійно виникають проблеми, коли написано, що потрібно відтворити, але оновлення немає. доступний у магазині, тому ви просто не можете увійти. Чим довше ви граєте, тим більше дратуватиметеся. Це весело протягом першого тижня, але потім вийти.