Post by wayfrumandisgia on Feb 23, 2022 19:56:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Mutant Fighting Cup 2 2022 version ▞▞▞
הורדה ראשונה אני נותן 3 כוכבים כלומר?
Mutant Fighting Cup 2 Action npj
Mutant Fighting Cup 2 कार्रवाई hbei
לא כל כך טוב
אני אוהב את זה אני אוהב איך אתה יכול לשדרג את החיה שלך כמו כלב ארנב חתול חולדה זה כל כך מגניב.
מחקתי את המשחק רק בגלל האנרגיות
כן אני אוהב את המשחק הזה כל כך כיף אבל יש חיות מחמד די טובות אבל הן מפלצות😦! אבל זה בסדר אני לא בסדר אבל משחק די טוב
כשאני מנסה להגדיר את הגיל שלי אני מנסה לגלול אני ממשיך לגלול על המסך והוא לא גולל כדי לקבל את הגיל שלי
זה משחק טוב מאוד
זה משחק מדהים לשחק נגד החברים שלך אתה תאהב אותו החדש שלך בו פשוט תנסה אותו אני יודע שלא תתאכזב☺
غيبسى لسقهلثعخت ufadvivx מוחמד
הגרוע מכל, מהדורה אחת הייתה טובה יותר מזו
משחק לא רע לבני נוער
אני אוהב את זה.
נהדר לשחק
Pop Breaker: Blast all Cubes Puzzle qui
אז בעצם זה משחק טוב אבל יש כל כך הרבה פרסומות ואני זוכר שלפני זמן מה אתה יכול ללכת למצב שבו אתה יכול להתאים אישית את המוטנט שלך בלי מטבעות ולהיכנס קצת להישרדות אבל הם הסירו את זה ¯\_(◔ᨎ◔)_ /¯ בבקשה הוסף את זה בחזרה בבקשה גם יש בר אנרגיה ובכן יש לך בעצם זמן מוגבל לשחק בו עד שהאנרגיה שלך תשוחזר וזה מבאס |ᴗ_ᴗ|
זה נחשב כהפסד אם אתה מאבד את החיבור תקן את זה ואני אדרג יותר
מוטנט וואו HAHA
דודי ואני מקצוענים במשחק הזה. הבעיה היחידה היא שלוקח הרבה זמן להתקין את המשחק. זה גם משחק נהדר ומגניב. אוהב את זה. גם בבקשה תקן את הבעיה
Mutant Fighting Cup 2 Veiksmas swl
המשחק הזה ממש טוב אבל לכמה תהודה האפליקציה כל הזמן אומרת שהיא מגיבה אני חושב שזה קשור לעובדה שהטלפון שלי לא חזק במיוחד.
היי, אתה יכול לתקן את שגיאת הגיל, זה לא נותן לי לשחק במשחק עד שאני בוחר את הגיל שלי אבל זה גם לא יופיע שום מספר לבחירתי
להרבה מוסיפות....לא נהנה מהמטריד שלו
רק rTe
יותר פלטפורמה לתוספות מאשר משחק.
המשחק נראה מהנה אבל יותר מדי פרסומות - אחת למטה תמיד נמצאת בתפריט, חלון קופץ לפני ואחרי כל קרב.
עבודה נהדרת עם הענק
היה לי את המשחק הזה במשך שנתיים לצערי משהו רע קרה
Mutant Fighting Cup 2 액션 rap
המשחק הזה משחרר מתח וכיף לשחק בו!
מוטנטים של דד
מישחק מיוחד מאד
הפירסומות מפריעות לשחק!!!! ופוגמות בהנאה של המשחק!!!!
זה לא עובד בטלפון שלי וזה גם כל כך בזבוז זמן 😠😠😠
היו פרסומות של MENY ויש לך כוח ולראשונה אין
אתה צריך יותר. זה משחק מוטציה.
יייייי
מבאס
אני חושב שהמשחק הזה כל כך כיף
זה משחק מאוד משעשע
אלוהים
זה מדהים אבל יש יותר מדי פרסומות
זה אמור להפוך למשחק תלת מימד זה הכל
משחק מגניב ששיחקתי אי פעם Omg זה היה קשה
וואו! אם אתה אוהב חיות ומוטציות יצירתיות, אז המשחק הזה הוא בשבילך! המשחק אינו גרפי או מדמם יתר על המידה למרות שם האפליקציה שלו. זה לא באמת מה שאתה מצפה בשוק בימים אלה. יש לו תחושה של משחק מחשב מקוון מהבית הספר הישן. לא משלמים כדי לנצח, אבל אפשר לפתוח את החתול רק על ידי תשלום וזה מבאס. מפתחים, האם אתם לא יכולים להפוך את החתול לנעילה על ידי צורך לקנות עם המון מטבעות כמו הצב והחולדה? האופציה החדשה של בעלי חיים ארנבת היא חמודה, אז אני מעריך את זה!
לא הייתי מוריד את זה בטלפון כי זה לא שווה כמה הופעות אבל זה כיף
למהיייייי להרבה פרסומות לא יכולתי אפילו לספור במשחק הראשון היו לי כמו 5 פרסומות אני חושב שלא צריך להיות לכם כל כך הרבה תוספות כי זה ממש ממש מעצבן איך אתם בדיוק כמו שאני זורקים את התוספת הזאת אני זורקת את התוספת הזאת שם זה נורא, אני צודק או שתשפר את המשחק שלך או שאתה מוחק את המשחק זה היה בסדר בהתחלה, אבל עכשיו זה לא. אתה לא תרוויח כסף
MINECRAFT Xbox one and younes הוא לא היחיד שיכול
זה לא היה חצי רע
קווווווווווווווווווו
יה
אני אוהב את זה מאוד זה לומד אותי להיות אמיץ ולא להתבייש להילחם ולעולם לא אהיה חנון שוב אני אוהב את זה כל כך כל כך אבל לפעמים עדיין יש לי קצת בעיה שזה מתקלקל ומשהו אני עדיין ❤ זה😊